Ook in samenwerking met keukeninrichters

Naast de horecaondernemers of de uitbaters van een voedingswinkel zelf, tellen wij onder onze klanten ook tal van keukeninrichters. Terwijl zij zich concentreren op het uittekenen van de ideale professionele keuken met de nodige technieken, keukenmeubilair,… zorgen wij in onderaanneming voor de plaatsing van de koel- en vriesinfrastructuur en de nodige professionele horecatoestellen.

Meedenken

Wij denken vanaf de eerste schetsen graag met de keukeninrichters mee zodat de eindklant een compleet voorstel krijgt voor zowel zijn keukeninrichting als de koel- en vriesinfrastructuur én de horecatoestellen. In onderlinge dialoog werken we een passend totaalverhaal uit – volledig op maat van iedere horecazaak – waarbij wij ons focussen op advies voor de juiste toestellen.

Ook onderhoud en service

Ons partnerships met professionele keukeninrichters stoppen niet bij de installatie van de nodige toestellen. Ook deze eindklanten kunnen rekenen op onze onderhoudsservice en de 24 uur op 24, 7 dagen op 7 interventiemogelijkheden bij onverwachte pannes.

Openingsuren

Kom inspiratie opdoen in onze demokeuken te Duffel