Vakmanschap in horecatoestellen en koel- en vriesinfrastructuur

Proqitchen is de divisie binnen Airquality die zich volledig richt op koel- en vriesapparatuur en gespecialiseerde horecatoestellen zoals professionele bewaarkabinetten, friteuses en braadspitten.

Wij streven naar een maximale meerwaarde voor onze klanten door het aanbieden van de juiste kwaliteitstoestellen, aangepast aan en gecalculeerd voor de specifieke behoeftes van elke horecazaak.

Internationale kwaliteitsmerken

We werken nauw samen met een select gezelschap van internationale kwaliteitsmerken waaronder Henny Penny, Scotsman, Baron, Taylor, Frymaster, Middelby, K2A, Friulinox,…

Onderhoud en herstellingen

Als koeltechnisch bedrijf beschikken we over een eigen uitgebouwde servicedienst. Koel- en vriesinfrastructuur hebben voor onze gecertificeerde technici geen geheimen meer.

Net zoals de horecawereld zelf staan onze technici dag en nacht paraat. Bij technische pannes rukken we meteen uit: 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Het Proqitchen team

Patrick Gepts

Gedelegeerd Bestuurder

Commercieel Verantwoordelijke

Benny De Bruyn

Gedelegeerd Bestuurder

Technisch Verantwoordelijke


Onze missie en visie

De Airquality Group biedt met Airquality en Proqitchen een totaalservice voor airconditioning, warmtepompen, koelinstallaties en professionele horecatoestellen.

Airquality specialiseert zich in airconditioning en warmtepompen. Proqitchen richt zich op het koel- en vriesgebeuren, de professionele horecatoestellen en de warme keuken.

Onze focus ligt voor beide entiteiten op een ruime productkennis, een klantgedreven aanpak en 24/24, 7/7 depannagedienst.

Onze klanten willen dat hun toestellen en installaties op elk moment optimaal functioneren. De goede werking hiervan is essentieel of zelfs cruciaal voor het dagelijks comfort of bedrijfsbelang.

Airquality en Proqitchen werken voor klanten uit heel België.

Terwijl Proqitchen zich richt op restaurants, fastfoodrestauants, grootkeukens, grootkeukenontwerpers en voedingswinkels, werkt Airquality zowel voor particulieren als bedrijven uit tal van sectoren.

Proqitchen en Airquality stappen naar iedere klant met een persoonlijke aanpak mét aandacht voor ieders individuele wensen.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Openingsuren

Kom inspiratie opdoen in onze demokeuken te Duffel