Gespecialiseerd koeltechnisch bedrijf sinds 1989

Proqitchen groeide als divisie voort uit Airquality. Deze onderneming met hoofdvestiging in Duffel specialiseert zich al sinds 1989 in installatie, onderhoud en herstellingen van airconditioning, warmtepompen, ventilatie en koeling.

In de lente van 2015 veranderde de naam Airquality naar de Airquality Group nv. Binnen deze groepsstructuur kregen Airquality en Proqitchen een evenwaardige plaats als de twee onderliggende merken met elk een eigen focus.

Terwijl Airquality zich met airconditioning, warmtepompen en ventilatie richt op particulieren en professionals – waaronder horeca -, focust Proqitchen zich op horecazaken en voedingswinkels met koel- en vriesinfrastructuur en professionele horecatoestellen. Beide merken blinken uit op vlak van onderhoud en snelle herstellingen. Uiteraard zijn ook horecaondernemers welkom bij Airquality voor alle behoeftes aan airco, warmtepompen en ventilatie.

Meer info over Airquality vindt u hier http://www.airquality.be.

Volledige focus op horeca

Horeca vormde al sinds de beginjaren één van de belangrijkste klantengroepen. Met de oprichting van de afzonderlijke divisie Proqitchen begin 2015 kregen onze horeca-activiteiten een eigen identiteit. Sindsdien spelen we nog gerichter in op de specifieke behoeftes van onze horecaklanten.

De 24 uur op 24 service, 7 dagen op 7 vormt één van onze belangrijkste troeven. Wat er ook misgaat met de koel- en vriesinstallaties of andere bij ons aangekochte keukentoestellen, onze klanten krijgen meteen hulp.

Service en klantvriendelijkheid

Al sinds de beginjaren richt Airquality zich op kwalitatief de beste installatie met een doorgedreven oog voor service en klantvriendelijkheid. Sinds 2011 ontvangen we onze klanten in Duffel in een gloednieuwe showroom met een professionele demokeuken. Tot 2010 waren we gevestigd in Lier.

Openingsuren

Meer weten? Kom langs in onze demokeuken in Duffel