Nieuws

21
jan

Verkoper Horeca apparatuur voor Proqitchen gezocht.

Functie omschrijving :
Als verkoper bezoek en adviseer je onze klanten en prospecten. Dikwijls begint het advies bij de start van een nieuw restaurant. Proqitchen is invoerder en verdeler voor België van Henny Penny, friteuses, Garland, grills en Lincoln , ovens. Deze merken zijn telkens het betere product dat in deze sector te verkrijgen is, en bewijzen dagelijks hun dienst bij verschillende horeca ketens.

Profiel :

 • Horeca-verkoop of technische achtergrond is een voordeel.
 • Je bent technisch ingesteld en kan probleemoplossend denken.
 • Teamwerk vinden we belangrijk binnen Airquality Group.
 • Daarom koppel je techniek en verkoop aan communicatieve en sociale vaardigheden
 • Stiptheid en correctheid zijn vaste waarden in onze firma en verwachten we ook van jou.
 • Je woont in een grote omgeving van Duffel – Lier – Mechelen.
 • Je bent klantgericht, gemotiveerd en werkt nauwkeurig.
 • Je bent computervaardig.
 • Je hebt een uitstekend kennis van het Nederlands.

 

 • Aanbod :
 • Voltijds contract van onbepaald duur.
 • Aangename werksfeer, leuke collega’s en een moderne werkomgeving.
 • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra vakantiedagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering…
 • Bovenal de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel te groeien en te ontwikkelen.
 • Bedrijfsvoertuig, computer en telefoon.

Interesse?
Contacteer Patrick Gepts op het nummer 015 / 29 35 35 of via info@airquality.be

19
nov

Een goede start voor Horeca Xpo – nog tem 22 november Flanders Xpo Gent

Hal 5 biedt niet alleen (groot)keukens aan, maar ook de nieuwste én meest innoverende keukenoplossingen.
Van hightech fornuizen tot de nieuwste afwasapparatuur. Zowel de “kleinere” chef cuisine als de grootkeukens kunnen hier terecht.

Als enige verdeler voor Henny Penny in België stellen  wij ons uitgebreide aanbod aan druk- en open friteuses en andere professionele keukenapparatuur graag aan u voor in onze demokeuken.

U start een kippenrestaurant, vraag dan naar onze formules Start-to-Chicken. U vindt ons  stand 5238.

 

9
nov

Nieuwe website voor Henny Penny – alles voor een professionele keuken

De Airquality Group biedt met Airquality en Proqitchen een totaalservice voor airconditioning, warmtepompen, koelinstallaties en professionele horecatoestellen.

Proqitchen is exclusief verdeler in België voor het kwaliteitsmerk Henny Penny.   De  producten van Henny Penny zijn het resultaat van meer dan 57 jaar innovatie die begon in Eaton Ohio in de VS, met als startpunt de eerste commerciële drukfriteuse in 1957.

U bent op zoek naar professionele horeca-apparatuur binnen het segment friteuses, kippenspit, merchandisers en bewaarkabinetten?  Neem dan een kijkje op onze gloednieuwe website.

Henny Penny neemt ook deel aan Horeca Expo van 18 tem 22 november in Flanders Expo. Wij nodigen u graag uit in onze demokeuken in Hall 5 – stand  5238.

1
okt

HORECA EXPO – EEN NIET TE MISSEN TREFPUNT

Ook dit jaar neemt de Airquality Group met haar horeca-aanbod onder Proqitchen deel aan Horeca Expo. Als enige verdeler voor Henny Penny in België stellen  wij ons uitgebreide aanbod aan druk- en open friteuses en andere professionele keukenapparatuur graag aan u voor in onze demokeuken.

Dit jaar komt Henny Penny samen met Foster Fast Food naar Horeca Xpo, een referentie in de fastfood-industrie meet meer dan 30 jaar ervaring in de Belgische fastfood-sector.

U KAN ONS VINDEN OP STAND 5238 IN HAL 5.

25
jun

Ontdek de grills van GARLAND en pizza bandovens van LINCOLN

Voortaan is ProQitchen officieel verdeler in België voor de grills en bakplaten van Garland.  Ons gamma omvat zowel single sided als double sided bakplaten.

Daarnaast vindt u nieuw in ons product-aanbod – de gerenommeerde pizza bandovens van LINCOLN.

Contacteer ons voor meer info.

6
nov

DE FRITEUSES VAN HENNY PENNY OOK DIT JAAR OP HORECA XPO! KOM LANGS EN PROEF HET VERSCHIL.

U KAN ONS VINDEN OP STAND 5238 IN HAL 5.

Ook dit jaar neemt de Airquality Group met haar horeca-aanbod onder Proqitchen deel aan Horeca Expo. Als enige verdeler voor Henny Penny in België stellen  wij ons uitgebreide aanbod aan druk- en open friteuses en andere professionele keukenapparatuur graag aan u voor in onze demokeuken.

Waarom een friteuse van Henny Penny?

 •  Meer dan 50 jaar de grootste leverancier in de voedingsindustrie
 • Compleet aanbod kwaliteitstoestellen
 • Wereldwijd bakt Mc Donalds met Henny Penny friteuses
 • Doorgedreven innovatieve productontwikkeling waaronder oliefiltratiesysteem
 • U bespaart zo tot 40 % olie
 • Minder verbruik: goed voor portemonnee en gezondheid

Alle friteuses van Henny Penny ontdekt u op www.hennypenny.be.

U kan altijd op ons rekenen.

 • Deskundig advies op maat
 • Eigen technische dienst met gecertificeerde en gediplomeerde vakmensen
 • Plaatsings- en onderhoudsdienst
 • 7 dagen op 7, 24/24 service voor herstellingen bij klanten
8
mei

Airquality Group ook dit jaar op Horeca Expo 2017 van 19 tem 23 november.

Ook dit jaar neemt de Airquality Group deel aan Horeca Expo als exclusieve verdeler voor Henny Penny in België. Wij stellen ons uitgebreide aanbod aan druk- en open friteuses en andere professionele keukenapparatuur graag aan u voor in onze demokeuken.  U kan ons vinden op stand 5238 in hal 5. 

Horeca Expo is al meer dan 27 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.

We heten u alvast welkom op dé horecabeurs van België van 19 november t.e.m. 23 november 2017  in Flanders Expo in Gent. Ontdek er de trends, proef de passie, voel de sfeer, deel uw netwerk en beleef plezier.

20
mrt

HeroRATten Airquality & Proqitchen zijn trots op hun missie.

Sinds kerst 2015 ondersteunt Airquality & Proqitchen  Apopo, een non-profit organisatie die Afrikaanse reuzehamsterratten traint en inzet om landmijnen en TBC op te sporen.

APOPO is sinds 2007 actief in Mozambique en heeft in totaal 13273 landmijnen uitgeschakeld en meer dan 11miljoen vierkante meters land aan de gemeenschap teruggeveven.

In september 2015,  werd Mozambique volledig mijn-vrij verklaard.

Het APOPO-team en opgeleide HeroRatten maken een wereld van verschil voor lokale gemeenschappen

Er zijn APOPO programma’s actief in in Mozambique, Angola en Cambodja. Airquality en Proqitchen HeroRATten zullen in een van deze landen ingezet worden en meehelpen met het team om niet alleen  landmijnen maar ook handvuurwapens en munitie op te sporen. Zij houden ons op de hoogte van hun activiteiten.

20
okt

Airquality Group op Horeca Expo

Dit jaar neemt de Airquality Group deel aan Horeca Expo als exclusieve verdeler voor Henny Penny in België. Wij stellen ons uitgebreide aanbod aan druk- en open friteuses en andere professionele keukenapparatuur graag aan u voor. U kan ons vinden op stand 5238 in hal 5. Wilt u er graag bij zijn, graag even een seintje via info@proqitchen en we sturen u een gratis toegangskaart per post.

Horeca Expo is al meer dan 27 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.

Horeca Expo speelt dit jaar in op de good vibes in de horecasector. We heten u alvast welkom op dé horecabeurs van België van 20 november t.e.m. 24 november 2016 in Flanders Expo in Gent. Ontdek er de trends, proef de passie, voel de sfeer, deel uw netwerk en beleef plezier.

21
apr

15 mei: 3de Duckrace in Lier

Rotary Lier organiseert op 15 mei de derde Duckrace en Airquality Group is weer van de partij als sponsor

Voor 5 euro kan iedereen een eendje adopteren voor de race op de Nete. Ook bij Airquality in Duffel kan je eendjes komen adopteren.

Wiens eendje het eerste aankomt, wint een Renault Twingo. De opbrengst gaat naar kinderland in Berlaar, een tehuis voor kinderen van 0 tot 8 jaar waarvan de ouders niet in staat zijn voor de opvoeding te zorgen en naar “Make a Wish” die wensen probeert te vervullen van (terminaal) zieke kinderen.

De race gaat door op 15 mei op de Vismarkt in Lier in aanwezigheid van meter Noa Neal en peters Kris Wouters en Walter Grootaers.  15.000 Eendjes racen van de Sint Jansbrug naar de finish aan de tekenacademie. Leuke randanimatie zoals clowns, springkastelen, draaimolen, eendjeskraam, straattheater, kindergrime, muziek … zorgen voor een fijne namiddag voor heel het gezin. Het volledige programma is te vinden op www.duckracerotary.be.