Eén druk op de knop voor het volledige filterproces: Smart Touch technologie in Standaard Evolution friteuses van Henny Penny

Na reeds jaren beproefd en gebruikt te zijn bij talloze McDonald’s Restaurants over de hele wereld, is de “Smart Touch Technologie” nu ook vrij gegeven voor de standaard Evolution Elite friteusesHierdoor wordt het filterproces nog eenvoudiger. Door een druk op de knop start het volledige filterproces. Het leegpompen, filteren en terug volpompen van de olie naar de bakkuip gebeurt nu volledig automatisch. Het filterproces duurt hierdoor niet langer dan 4 minuten en zorgt voor een besparing van olie tot 40% en een verlenging van de levensduur van de olie. Samen met de automatische niveauregeling en vulling zorgt het systeem voor een perfecte kwaliteit van uw product. Altijd en iedere bakcyclus.

Reacties zijn gesloten.