15 mei: 3de Duckrace in Lier

Rotary Lier organiseert op 15 mei de derde Duckrace en Airquality Group is weer van de partij als sponsor

Voor 5 euro kan iedereen een eendje adopteren voor de race op de Nete. Ook bij Airquality in Duffel kan je eendjes komen adopteren.

Wiens eendje het eerste aankomt, wint een Renault Twingo. De opbrengst gaat naar kinderland in Berlaar, een tehuis voor kinderen van 0 tot 8 jaar waarvan de ouders niet in staat zijn voor de opvoeding te zorgen en naar “Make a Wish” die wensen probeert te vervullen van (terminaal) zieke kinderen.

De race gaat door op 15 mei op de Vismarkt in Lier in aanwezigheid van meter Noa Neal en peters Kris Wouters en Walter Grootaers.  15.000 Eendjes racen van de Sint Jansbrug naar de finish aan de tekenacademie. Leuke randanimatie zoals clowns, springkastelen, draaimolen, eendjeskraam, straattheater, kindergrime, muziek … zorgen voor een fijne namiddag voor heel het gezin. Het volledige programma is te vinden op www.duckracerotary.be.

Reacties zijn gesloten.