Airquality Group op Horeca Expo

Dit jaar neemt de Airquality Group deel aan Horeca Expo als exclusieve verdeler voor Henny Penny in België. Wij stellen ons uitgebreide aanbod aan druk- en open friteuses en andere professionele keukenapparatuur graag aan u voor. U kan ons vinden op stand 5238 in hal 5. Wilt u er graag bij zijn, graag even een seintje via info@proqitchen en we sturen u een gratis toegangskaart per post.

Horeca Expo is al meer dan 27 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.

Horeca Expo speelt dit jaar in op de good vibes in de horecasector. We heten u alvast welkom op dé horecabeurs van België van 20 november t.e.m. 24 november 2016 in Flanders Expo in Gent. Ontdek er de trends, proef de passie, voel de sfeer, deel uw netwerk en beleef plezier.

Reacties zijn gesloten.